+46 (0) 8 584 106 50

LEDIGA TJÄNSTER

Välkommen med din ansökan, cv och referenslista via  e-post.

KONTAKTPERSONER REKRYTERING

Peter Dolk, Tel: 08 – 584 106 53, peter.dolk@el-linjen.se

 

JUST NU SÖKER VI:

 

SERVICEELEKTRIKER

Vill du vara en del av ett nytänkande och spännande företag? Vi söker nu fler duktiga serviceelektriker till vårt team. Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats med roliga och utvecklande projekt och kunder. Trivsel och ha roligt tillsammans är viktig för oss. Vi erbjuder individuell lönesättning och fina förmåner. 

Du skall ha flera års erfarenhet inom el- och serviceyrket. Du kommer att ingå i en grupp av servicemontörer/tekniker som arbetar tätt ihop med en arbetsledare. Du skall vara självgående samt kunna arbeta med de andra montörerna i teamet. Du skall ha goda referenser. Egen kundkrets är ett stort plus. Vi arbetar med frihet under ansvar. Körkort är ett måste. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi utbildar oss ständigt för att kunna följa med den snabba utvecklingen. Vårt mål är att ha ett trevligt bemötande, utföra snygga installationer samt ha en bra dialog med våra kunder.

Är detta något för DIG, hör gärna av dig och boka ett möte med oss.

Vi vill träffa dig!

 

ENTREPRENADELEKTRIKER

Vill du vara en del av ett nytänkande och spännande företag? Vi söker nu fler duktiga entreprenadelektriker till vårt team. Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats med roliga och utvecklande projekt och kunder. Trivsel och ha roligt tillsammans är viktig för oss. Vi erbjuder individuell lönesättning och fina förmåner. 

 

Du skall ha minst 2-års erfarenhet inom el-yrket. Du kommer ingå i en grupp av entreprenadelektriker som leds av en ledande montör. Du skall vara självgående samt kunna arbeta med de andra montörerna i teamet. Du skall ha goda referenser. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi utför arbeten inom el, tele, data och säkerhet. Vi utbildar oss ständigt för att kunna följa med den snabba utvecklingen. Vårt mål är att ha ett trevligt bemötande, utföra snygga installationer samt ha en bra dialog med våra kunder.

Är detta något för DIG, hör gärna av dig och boka ett möte med oss.

Vi vill träffa dig!

 

TELETEKNIKER

Vill du vara en del av ett nytänkande och spännande företag? Vi söker nu fler duktiga teletekniker till vårt team. Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats med roliga och utvecklande projekt och kunder. Trivsel och ha roligt tillsammans är viktig för oss. Vi erbjuder individuell lönesättning och fina förmåner. 

Du skall ha minst 5-års erfarenhet inom tele/säkerhetsyrket. Du kommer att ingå i en grupp av servicemontörer/tekniker som arbetar tätt ihop med en arbetsledare. Du skall vara självgående samt kunna arbeta med de andra montörerna i teamet. Vi är systemoberoende men det är ett plus om du har erfarenhet av fabrikaten RCO, Aptus, Galaxy, Premier, Eltek. Du skall ha goda referenser. Egen kundkrets är ett stort plus. Vi arbetar med frihet under ansvar. Körkort är ett måste. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi utbildar oss ständigt för att kunna följa med den snabba utvecklingen. Vårt mål är att ha ett trevligt bemötande, utföra snygga installationer samt ha en bra dialog med våra kunder.

Är detta något för DIG, hör gärna av dig och boka ett möte med oss.

Vi vill träffa dig!

 

PROJEKTÖR

Vi söker nu en el-projektör som är redo att ta nästa steg i karriären. Vill du vara en del av ett nytänkande och spännande företag? Du kommer få utveckla och skräddarsy tjänsten tätt ihop med VD. Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats med roliga och utvecklande projekt och kunder. Trivsel och ha roligt tillsammans är viktig för oss. Vi erbjuder individuell lönesättning och fina förmåner. 

Du skall ha minst 3-års erfarenhet som el-projektör. Det är ett extra plus om du jobbat som elektriker/teletekniker innan. Du ska vara van att arbeta självständigt och i team. Du ska ha goda kunskaper i AutoCad och MagiCad. Vi uppskattar din förmåga att skapa och bibehålla relationer. Du är noggrann och strukturerad samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.  

Du kommer att projektera våra totalentreprenader, utföra utredningar, göra kalkyler och kostnadsberäkningar samt utveckla våra produktsamarbeten. 

Du kommer ingå i ledningsgruppen på företaget av vara delaktig i vår utveckling. 

Är detta något för DIG, hör gärna av dig och boka ett möte med oss.

Vi vill träffa dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top