Nyheter

God Jul & Gott Nytt År

21 december, 2017

Vi på El-Linjen vill tacka för det gångna året och önska en riktigt god jul och gott nytt år.
El-Linjen har tillsammans med de anställda valt att ge bort årets julklapp till Barncancerfonden.
Detta bidrar till den livsviktiga forskningen kring barncancer och ger hopp till drabbade barn och deras familjer.
Alla kan vara med och göra skillnad!

Pågående projekt

21 december, 2017

Nu är det i princip ett år sen hemsidan uppdaterades och det är ju inte helt ok. Att skylla på att vi har haft så mycket att göra går bara ett tag…

Men nu så ska vi se till att uppdatera sidan mer kontinuerligt gällande våra projekt. Här följer en kort sammanfattning.

Olovslundskolan: Totalentreprenad med PEAB gällande om-, ny- och tillbyggnad av Olovslundskolan i Järfälla. Entreprenaden kommer att färdigställas under 2018.

Farstavikens skola: Om- och tillbyggnad av skola i Gustavsberg ihop med MVB Öst på utförandeentreprenad. Skall färdigställas under 2018.

Nälstaskolan: Om-, ny- och tillbyggnad av Nälstaskolan i Vällingby ihop med PEAB på utförandeentreprenad. Entreprenaden färdigställs under 2019.

Kv. Enzymet: Nybyggnad av bostäder och förskolor i Hagastaden ihop med Veidekke på totalentreprenad. Entreprenaden färdigställs under 2018-2019.

Svea Symfoni och Svea Serenad: Nybyggnad av bostäder på Östermalm ihop med Veidekke på totalentreprenad. Entreprenad färdigställs under 2019-2020.

Till dessa tillkommer då ett antal mindre projekt ihop med t ex. våra ramavtalsparter så som SISAB och Statens Fastighetsverk.

Vidare försöker vi att bli bättre med uppdatering av sidan ”pågående projekt” under fliken ”Referensprojekt” med bilder från dessa entreprenader.