Nyheter

God Jul & Gott Nytt År

22 december, 2015

Vi på El-Linjen vill tacka för det gångna året och önska en riktigt god jul och gott nytt år.
El-Linjen har tillsammans med de anställda valt att ge bort årets julklapp till Barncancerfonden.
Detta bidrar till den livsviktiga forskningen kring barncancer och ger hopp till drabbade barn och deras familjer.
Alla kan vara med och göra skillnad!

Lite smått o gott

22 maj, 2015

Det har hänt en del sen den senaste nyheten och det har blivit dags att uppdatera er med lite smått o gott.

Projektet Stora Ursvik är klart och kommer att hamna under ”Avslutade projekt” så småningom. Högalidskolan pågår än och vi har fått en del nya projekt som inte lagts upp, däribland Fribergaskolan, Manillaskolan, Alviksskolan och Olovslundskolan. Dessa kommer att läggas upp under ”Pågående projekt” med bilder och lite information.

Vi har även lyckats skapa en Facebook-sida och blivit KNX-certifierade. Länk till Facebook och mer information avseende KNX finns här på hemsidan.

20 års jubileum

20 december, 2013

Vi har firat 20-års jubileum 2013. Vi vill passa på att tacka våra kunder, sammarbetspartners och leverantörer för dessa år.

Brohuset

20 december, 2013

Upplands-Bro kommun renoverar Brohuset i Bro Centrum.

Ombyggnation skall göras i tre etapper. I först etappen ingår ombyggnad av bibliotek, föreningsliv, skola, dans, studio mm.

Vi utför entreprenaden till Q-gruppen som är generalentreprenör. Entreprenaden omfattar kraft, belysning, KNX, data, tele, inbrottslarm och brandlarm.

Första etappen beräknas vara klar till sommaren 2014.

Nya projekt upplagda

13 juni, 2013

Nu har vi uppdaterat hemsidan med lite information och bilder på de två större entreprenaderna vi för tillfället arbetar med. På Stora Ursvik reser de fortfarande väggar medans på Högalidsskolan är vi i gång på allvar. Vi ska försöka uppdatera sidan med jämna mellanrum avseende dessa projekt. För mer information och bilder, gå till Pågående projekt.

ELRÄTT

28 februari, 2013

ELRÄTT är ett samarbete mellan EIO (Elektriska Installatörs Organisationen) och SEG (Sveriges Elgrossister).

Tillsammans ska vi göra Sverige ELRÄTT. Kampanjen är en ELRÄTT satsning.

El-linjen är ett av de företag i Sverige som är anslutna till ELRÄTT.

Besök gärna www.elratt.se för mer information.

God jul och gott nytt år

21 december, 2012

Som Barncancerfonden vänföretag önskar vi er God Jul och gott Nytt År!!!

Uthyrning av fibersvets och Fluke DTX

4 oktober, 2012

Nu kan ni hyra både Fluke DTX och fibersvets av oss.

Mer info under fliken TJÄNSTER —> KAMPANJ eller klicka här.

Servicemontörer/tekniker sökes!

29 september, 2012

Vi har som tanke att expandera vår verksamhet och är därför i stort behov av duktiga servicemontörer. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar.

Mer info under fliken OM EL-LINJEN AB —> LEDIGA TJÄNSTER eller klicka här.

Nya Projekt

29 september, 2012

Nu är det i princip ett år sen hemsidan uppdaterades och det är ju inte helt ok. Att skylla på att vi har haft så mycket att göra går bara ett tag…

Men nu så ska vi se till att uppdatera sidan mer kontinuerligt gällande nya projekt. Här följer en kort sammanfattning.

Kungliga Biblioteket: Vi har erhållit fortsättningen av el-entreprenaden på Kungliga Biblioteket gällande ombyggnad av Annexet ihop med Heving & Hägglund AB. Entreprenaden kommer att färdigställas under 2013.

Glimmervägen Gruppboende: Nybyggnad av gruppboende ihop med Österling Bygg på totalentreprenad. Skall färdigställas under slutet av 2012.

Wallenstam: Hyresgästanpassning av plan 6, Birger Jarlsgatan ihop med Metrolit Byggnads AB. Entreprenaden färdigställs under hösten 2012.

Vattmyraskolan och förskolan Orion i järfälla: Nybyggnad av skolor ihop med Byggentreprenör Sundström AB. Skolorna skall färdigställas under 2012-2013

Viksjöskola: Ombyggnad av skolkök ihop med In3prenör AB på totalentreprenad. Skolan färdigställs under 2012.

Kv. Lektionen: Ombyggnad av vårdboenden ihop med MVB Öst AB. Entreprenaden färdigställs under 2014.

Vidare kommer vi att uppdatera sidan ”pågående projekt” under fliken ”Referensprojekt” med bilder från dessa entreprenader. Förhoppningsvis redan i år…

Nyanställningar

28 september, 2012

Under sommaren och hösten så har vi anställt tre lärlingar.

Vi önskar Jimmy Weidlertz, Patrik Danielsson och Anton Millbert hjärtligt välkomna till El-linjen.

Kungliga Biblioteket och Järlaskolan

14 september, 2011

Vi har erhållit el-entreprenaden Kungliga Biblioteket gällande ombyggnad ihop med Heving & Hägglund AB. Entreprenaden är en utförande entreprenad och kommer att färdigställas under 2012.

Vi har även erhållit el-entreprenaden Järla skola gällande nybyggnation ihop med Skanska. Entreprenaden är en totalentreprenad och kommer att färdigställas under 2012.

Vi kommer att uppdatera fliken ”pågående projekt” med bilder från dessa entreprenader.

Nyanställning

6 maj, 2011

Vi har i början av året anställt Marcus Kannerberg som entreprenads-elektriker och önskar honom varmt välkommen i gänget.

Kv. Temmelburken

2 maj, 2011

Vi har erhållit El-entreprenaden Kv. Temmelburken gällande nybyggnation av förskola ihop med Byggentreprenör Sundström  AB. Entreprenaden är en utförandeentreprenad.

Kv. Eken

14 april, 2011

Vi har erhållit El-entreprenaden Kv. Eken gällande installationer i kontor ihop med JMW Bygg AB. Entreprenaden är en utförandeentreprenad och kommer att färdigställas under Juli – 2011.

Kv. Syllen

1 februari, 2011

Vi har erhållit El-entreprenaden Kv. Syllen gällande installationer i kontor ihop med JMW Bygg AB. Entreprenaden är en utförandeentreprenad och kommer att färdigställas under April – 2011.

Nya servicemontörer

26 januari, 2011

Nu har vi anställt 3 nya servicemontörer och därmed är kvoten fylld. Vi välkomnar Staffan Larsson, Andreas Dybeck och Rickard Palmäng till företaget.

För närvarande söker vi inte fler servicemontörer eller entreprenadmontörer. Men skicka gärna in din intresseanmälan till företaget då vi sparar alla ansökningar för framtida anställningar.

Nyanställd Teletekniker!

21 augusti, 2010

Vi har i början av augusti anställt Peter Asp som teletekniker och önskar honom varmt välkommen. Han är en stor tillgång för firman och telegruppen genom sin breda kompetens och flera års erfarenhet i branchen.

Ny förbättrad hemsida

28 juni, 2010

Välkomna in på vår nya hemsida som äntligen är igång. Vi är säkra på att Ni hittar det ni söker. Små justeringar kommer att ske under den närmaste tiden men i stora drag så är den klar.