AUDIO/VIDEO

AUDIO/VIDEO

Vi har en avdelning som jobbar med AV-installationer inom ljud- och bildinstallationer vilket innefattar allt från projektorer, bildskärmar, SMART skärmar, högtalare, projektordukar med tillhörande kringkomponenter samt mindre styrsystem. Vi använder oss av högklassigt material från olika leverantörer.

Vår styrka är att skräddarsy en helhetslösning där vi kan erbjuda projektering, installation och dokumentation.

I samband med AV-installationerna så utför vi även belysning & kraft, säkerhetsinstallationer, data/fiber och konfigurerar trådlösa nätverk så att kunden har allt under samma tak med oss som leverantör och inte behöver vända sig till flera företag.

Vi har blivit specialiserade på hyresgästanpassningar där vi både utför ombyggnationer i befintliga lokaler åt våra kunder samt när de flyttar till nya lokaler som ska anpassas efter deras önskemål

Installationer vi har genomfört är anläggningar till Regeringskansliet, Discovery Networks, Angry Birds, Ekerö kommun, SISAB och Betongindustri för att nämna några.

Vi är även återförsäljare av Sonos produkter där vi kan erbjuda försäljning av enskilda produkter till hela system där vi även kan utföra installation och konfigurering av systemet.

För att komma i kontakt med AV-avdelningen och få ett prisförslag/offert så klicka på fliken kontakta oss och kontaktpersoner och välj den personen som är ansvarig för AV-avdelningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.