SERVICE

SERVICE

Vår Servicegrupp består idag av en arbetsledare och femton servicemontörer som finns tillgängliga i hela Stockholmregionen från norr till söder. Genom vår breda kompetens kan vi erbjuda tjänster inom allt från kraft/belysning, tele/data, säkerhet och övervakning till AV-installationer mm.

Vi utför felsökningar, kontrollmätningar av olika slag, thermografering, service och underhåll samt mindre projekt/entreprenader. Serviceavdelningen sköter även servicebesök och tar hand om eventuella garantiåtaganden under garantitiden i våra entreprenader.Vi jobbar mycket inom ramavtal med olika beställare vilket gör att vi har stor erfarenhet att jobba långsiktigt med förebyggande arbeten så att deras anläggningar kan fungera felfritt utan driftstörningar.Vi på Servicegruppen kan genom många års erfarenhet och nöjda kunder tryggt lova att inget jobb är för komplicerat eller svårt för oss. Vi antar alla utmaningar.

För att komma i kontakt med serviceavdelningen klicka på fliken kontakta oss och välj den personen som är ansvarig för serviceavdelningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.