KNX

KNX

Vi är certifierad KNX-partner med kompetens att projektera, installera och programmera KNX-anläggningar från en liten lägenhet till större kommersiella lokaler.

KNX är ett enkelt och mångsidig styrsystem för värme, ventilation, belysning och multimedia. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande funktioner är något alla eftersträvar i dag. För att
lyckas med det fullt ut krävs det ett system som gör att alla system i huset kommunicerar via ett och samma språk, ett system som KNX.
Denna standard bygger på över 20 års erfarenhet av branschen.
Med KNX kopplas alla apparater samman med Twisted Pair-kabel, radiovågor eller IP/Ethernet och kommunicerar på så sätt med varandra oavsett märke eller hur gammal eller ny apparaten är.

Apparaterna kan vara allt från sensorer eller aktorer som behövs för styrning av belysning och solavskärmning till säkerhet, uppvärmning, ventilation och luftkonditionering. Även övervakning, larm, energimätning, audio/video och vitvaror går att integrera. Alla dessa funktioner kan styras och övervakas genom ett enda system. Med rätt apparater kan man styra allt i sitt hus från sin smartphone, surfplatta, dator eller en touchpanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.