OM OSS

Historia

El-linjen AB är ett privatägt elinstallationsföretag som erhöll sin nuvarande utformning 1993.

Företaget är en av de ledande installatörerna i Stockholm med erfarenhet och kompetens från branschen sedan decennier tillbaka. Vi är cirka 55 anställda inom företaget uppdelade på två avdelningar, entreprenad och service.

Vårt huvudkontor finns i Järfälla.

Vår verksamhet omfattar installationer inom kraft & belysning, säkerhet, audio/video och tele & data.

Vi kan därmed med vår breda kompetens erbjuda ekonomiska, smarta, miljövänliga och energieffektiva helhetslösningar.

Uppdrag

Vi arbetar med alla typer av uppdrag. Det innebär att vi åtar oss alltifrån mindre installationer till entreprenader i olika storlekar. Vi har stor erfarenhet av entreprenadformerna utförande-/general, samverkan, delade och totalentreprenader där vi finns med hela vägen och ansvarar för alltifrån planering och konstruktion till färdiga installationer och driftsättning.

Våra kunder utgörs till stor del av statliga förvaltningar, fastighetsbolag, byggföretag och projektledningsföretag.

Kundfokus

Vi jobbar alltid med våra kunders projekt i fokus och vårt gemensamma mål i organisationen är att alltid leverera en högkvalitativ tjänst som uppfyller våra kunders förväntningar. Att vi har allt under ett tak underlättar för dig som kund då det räcker med en kontaktperson per projekt som samordnar installationer, tekniska lösningar och produktion.

Efter genomförda installationer hjälper vi till med fortlöpande service och underhåll samt erbjuder fördelaktiga avtal för detta.

Vi står för stabilitet och långsiktighet. Det innebär att våra kunder kan känna trygghet och förtroende med oss som leverantör.

Styrkor

Vår styrka och främsta tillgång är vår otroligt kompetenta och engagerade personal. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar vilket ger en snabbhet och flexibilitet i vårt agerande både internt och externt.

Vi är en arbetsgivare som erbjuder en trygg och familjär arbetsplats. Vi är väldigt måna om trivsel, en person som trivs presterar alltid bättre. Vår arbetsmiljö ska vara god, både fysiskt och psykiskt.

För att hålla vår höga kompetens är kompetensutvecklingen otroligt viktig för oss. Vi satsar mycket på utbildning av vår personal efter marknadens krav och behov. Det är en snabb utveckling av vår bransch både när det gäller produkter och arbetsmetoder men även lagar och förordningar. För att följa med i utvecklingen utbildar vi oss löpande både via interna och externa utbildningar ofta i direkt sammarbete med våra leverantörer och utbildningsorganisationer.

Kvalitét och miljö

Vi lägger stort fokus på kvalitét och miljö. Vi vill vara en god kvalitét- och miljöambassadör och är ISO-certifierade för kvalité 9001 och miljö 14001 av Bureau Veritas. Läs mer under fliken kvalitet och miljö.

Certifieringar och tillstånd

Vi är godkända för de arbeten vi utför och har alla tillstånd som krävs. Följande certifieringar har vi:

  • Certifierade för kvalitet enligt ISO-9001
  • Certifierade för miljö enligt ISO-14001
  • Certifierad anläggarfirma för inbrottslarm enligt larmklass 2
  • Certifierade på flertalet data/nätverkssystem och kan därmed erbjuda 15års garanti
  • Godkända för att arbeten med högsta säkerhetsklassningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.